”Vill varmt rekommendera Rosenterapeut Eva Lindman
Efter flera år som kund hos Eva Lindman kan jag rekommendera för hennes proffsiga kunskaper och hennes värme i en lugn och vacker miljö. Alltid lika bra resultat och man har ett stort leende på läpparna när man går där ifrån med ny energi till kroppen. Tack för senast nu går jag så bra igen.”

”Tack för fantastisk hjälp!
Behandlingar som verkligen hjälpt mig att läka värkande och spända muskler och gamla skador. Tack för ett fint bemötande och genuin förståelse. Glad också för ditt fina och välkomnade behandlingsrum.”

”Vill varmt rekommendera rosenterapeut Eva Lindman
Jag har gått hos Eva Lindman på Fridhemsplan sedan 2006. Tack vare en rekommendation från en väninna hittade jag henne och det är jag mycket glad för idag.

Ibland har jag gått ofta, ibland mer sporadiskt beroende på livet, men en sak är säker  – det är en god hjälp. Besöken hos Eva stöttar och stärker min personliga utveckling på alla nivåer. Jag uppfattar Eva som mycket kompetent och intuitiv med en förmåga att, både bildligt och bokstavligen, sätta fingret på just det som är ”problemet”. Och därigenom lösgöra och stötta bearbetningen av det som tynger. Både Eva och det arbete hon utför är världsklass!”

”Tips på rosenterapeut i Stockholm, mycket bra!
Jättenöjd med mina besök hos Eva, hon är en varm person och mycket duktig på det hon gör. Jag känner många nöjda kunder och vill både rekommendera henne och rosenterapi varmt!”